Majoretele-sport, pasiune, un stil de viata. O dovada de perseverenta: sa faci ceva putin cunoscut si re-cunoscut, ceva diferit, si totusi atat de special

FAN CLUB

GANDURI PENTRU FANII NOSTRI…

Nimic pe lumea aceasta nu insufleteste mai puternic un sportiv decat sa isi auda numele scandat de galerie. In acel moment, indiferent de cat de grea este competitia, indiferent de cat de mari sunt emotiile, simte ca e cel mai bun, ca poate sa fie un invingator.

Pentru toti cei care au strigat macar o data “Hai Madness! Hai Romania!”, acum e randul nostru, al majoretelor, sa  spunem un sincer MULTUMESC !

Multumim celor care au avut incredere in noi si in visul nostru, celor care ne-au aplaudat la fel de tare si cand am fost invingatori, si cand am fost invinsi… celor care au ras, au plans, au avut emotii, s-au revoltat ori s-au bucurat, de fiecare data, alaturi, si doar pentru noi! Multumim celor care ne-au sustinut si nu ne-au lasat sa renuntam!

Pentru parintii nostri, fara de care echipele noastre nu ar fi putut sa fie ceea ce sunt astazi, e randul nostru sa strigam :

ROMANIA, VICTORIE!!!!!!!!!!!!!  MADNESS, VICTORIE!!!!!!!!!!!!!

MAJORETE DE AUR…PARINTI DE AUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: